La pilota comença a rodar en la Universitat de València

  • Servei d'Esports
  • 22 d’octubre de 2020
 
Jugadores participant el passat curs. Foto. Selecció de pilota
Jugadores participant el passat curs. Foto. Selecció de pilota

L’esport i la societat en general està vivint uns temps molts complicats a causa de la pandèmia. No obstant, hem d’anar adaptant-nos a la nova situació i practicar esport dins de les nostres possibilitats.

La Universitat de València ofereix gran varietat d’esports dins de les seues instal·lacions esportives als diferents campus. Un d’ells, és l’esport més valencià, la pilota valenciana, que recentment ha actualitzat la seua programació d’activitats i competicions internes del present curs 2020-2021: Activitats i competicions de pilota valenciana curs 2020-2021

Un bon grapat de jugadors i jugadores d’elit de la pilota valenciana estan matriculats i matriculades durant el present curs en la universitat. Victòria, Mar, De la Vega, Vercher... entre altres, formaran part de la selecció i participaran a les competicions internes. Aquestes competicions comptaran amb diverses categories per a tots els nivells, i estaran obertes a tota la comunitat universitària. Només per participar en les diferents competicions ja es podrà obtindre 1 crèdit ECTS.  

Per a participar cal inscriure’s a ‘Competició Interna Pilota Valenciana’ al següent enllaç: Inscripció competicions internes

La primera competició tindrà lloc al frontó del Campus de Blasco Ibáñez els pròxims dimarts i dijous 27 i 29 d’octubre. Aquest serà el I Torneig Universitari de Frontball, una modalitat internacional que, per la seua senzillesa i capacitat recreativa, s’ha incorporat enguany per primera vegada al ventall de modalitats i competicions ofertades, amb l’objectiu de fer arribar la pilota a tots els públics.  

A més, tots els dimarts i dijous, de 15:30 a 19h i de 18:30 a 21 h estarà reservat el frontó per a la pràctica lliure de la pilota.