Plata femenina en el primer CEU d’halterofília i bronze per equips en taekwondo

  • Servei d'Esports
  • 24 de maig de 2018
 
La subcampiona d'halterofília, Irene Pedrayes, a Salamanca amb el seu entrenador.
La subcampiona d'halterofília, Irene Pedrayes, a Salamanca amb el seu entrenador.

Els Campionats d’Espanya Universitaris (CEU) van finalitzar el cap de setmana passat amb les competicions d’halterofília a Salamanca i de taekwondo a Múrcia. La Universitat de València va posar el fermall d’or a la temporada dels nacionals sumant més victòries al medaller: plata femenina en halterofília i bronze per equips en taekwondo.

Sense dubte, la protagonista del cap de setmana va ser Irene Pedrayes, estudianta d’Economia, subcampiona d’Espanya d’halterofília en la categoria -75kg. Es tractava del primer CEU d’halterofília, que va organitzar la Universitat de Salamanca i al que va acudir la Universitat de València amb tres esportistes: a més d’Irene, van participar Héctor Aragó (77kg), estudiant de Medicina, i José Montó (77kg), de Dietètica i Nutrició.

La Universidad Católica San Antonio de Múrcia va organitzar, d’altra banda, el CEU de taekwondo que va finalitzar amb el bronze per equips per a la Universitat de València gràcies a les dues medalles aconseguides en la categoria femenina: plata per a Noelia Grau i bronze per a Mónica Petrova Nikolova.

En huitens de final van quedar Leyre Melero, Alicia Pérez i Ander Bodegas; i en quarts, Bárbara Plaza, Kotryna Siparyte, Alejandro Cabeza, Jorge Díaz i Pau Gualda.

L’equip va ser acompanyat per la seleccionadora, Karina Reis, i el delegat Antonio Durban.