Premis ‘Fundació Trinidad Alfonso’ per a alumnat esportista de la Universitat de València

  • Servei d'Esports
  • 15 d’octubre de 2019
 
Esportistes de la Universitat
Esportistes de la Universitat

La Universitat de València, amb el suport de la Fundación Trinidad Alfonso, ha convocat dos premis per als millors esportistes, un en modalitat masculina i d’altre en femenina, que compaginen la vida acadèmica amb l’esport de competició.

Cada premi constarà d’un diploma acreditatiu, una placa commemorativa i un premi econòmic de 600€.

Qui pot presentar-se?

Podrà presentar-se estudiantat esportista de la Universitat de València que en el curs 2018-19 estiga matriculat d’almenys 36 crèdits en estudis oficials conduents a titulacions de grau, de primer o segon cicle, màster o doctorat. L’estudiant o estudianta ha d'haver mantingut al llarg de tot el curs 2018/2019 la condició d’alumne i haver superat un mínim del 20% dels crèdits matriculats en aquest curs acadèmic. Cada esportista que es presente ha d'haver mantingut almenys un resultat esportiu de caràcter nacional o internacional, al llarg de tota la temporada 2018/2019.

Termini presentació de sol·licituds

El termini per a la presentació de sol·licituds serà, previsiblement a finals d’octubre o principis de novembre d’acord a les condicions establides en la convocatòria oficial.

Criteris al rendiment acadèmic: Criteris

Premi Fundació Trinidad Alfonso a esportistes que s’han titulat en les universitats valencianes

A més, la Fundació Trinidad Alfonso, juntament amb les universitats de la Comunitat Valenciana convoquen dos premis a estudiantat de la Comunitat Valenciana que finalitza els seus estudis en el curs acadèmic 2018-2019.

Cada premi - tant en modalitat masculina com en femenina - constarà d'un diploma acreditatiu, una placa commemorativa i un premi econòmic de 1.200 euros.

Documents: