Presentació del llibre ‘Comunicar i marcar la diferència. Testimonis de joves periodistes valencianes’

  • Gabinet de la Rectora
  • 11 de març de 2020
 

El llibre és un recull dels testimonis de 30 dones periodistes graduades a la Universitat que detallen les seues experiències, mirades i reflexions sobre el que implica ser dona en la professió periodística en l’actualitat.

El Saló d’Actes de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació ha acollit la presentació del llibre editat pels professors Josep Lluís Gómez Mompart, Dolors Palau, Adolfo Carratalá i Rafael Miralles i que compta amb la col·laboració del Departament de Teoria del Llenguatges, Unitat d’Igualtat i Publicacions de la Universitat.

L’acte ha estat presidit per la rectora de la Universitat, M. Vicenta Mestre, la degana de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, Amparo Ricós, els editors del llibre, Dolors Palau i Adolfo Carratalà, i la coordinadora del Grau de Periodisme, Carolina Morena.

Aquesta iniciativa naix de la Jornada ‘Comunicar i marcar la diferència: testimonis de joves periodistes titulades a la Universitat de València (2000-2017)’ que es va celebrar el passat 17 d’abril de 2018.

El llibre ‘Comunicar i marcar la diferència. Testimonis de joves periodistes valencianes’, que s’obri amb un pròleg de la professora experta en Gènere i Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona, Joana Gallego, recull els testimonis de 16 dones titulades a la Universitat que van participar en els debats que va acollir aquella jornada. A més, suma 14 veus més de periodistes graduades a la UV fins a sumar 30 capítols que recullen les seues experiències, mirades i reflexions sobre el que implica ser dona en la professió periodística en l’actualitat.

 

Arxivat en: