Presentació del llibre MOTIVEM 2017 que recull 164 idees innovadores realitzades per estudiantat

  • Gabinet de Premsa
  • 11 d’octubre de 2017
 

Hui dimecres 18 d’octubre es presenta a la Universitat un llibre que recull totes les idees desenvolupades per l’estudiantat que ha participat en MOTIVEM 2017. L’acte serà presentat per la vicerectora d’Ordenació Acadèmica, Professorat i Sostenibilitat, María Vicenta Mestre, i tindrà lloc a les 9 hores a la Sala de Juntes de l’edifici de Rectorat.

L’acte es dirigeix al professorat i representants dels centres universitaris que han coordinat idees MOTIVEM en equip en l’última edició celebrada aquest 2017. Junt amb Mestre, assistiran la subdirectora general d’Economia Social i Emprenedoria de la Generalitat Valenciana, María José Ortolá; i el director del Centre d’Institucions de CaixaBank a la Comunitat Valenciana, Fernando Corell.

El document que es presenta en aquest acte inclou les 164 idees desenvolupades en equip per 627 alumnes de la Universitat de València. Estan representats tots els centres i han participat 119 docents, un procés que ha posat en pràctica competències com ara la creativitat, la negociació, la gestió del temps o la comunicació.

MOTIVEM és un programa que desenvolupa la Universitat de València en col·laboració amb la seua Fundació Universitat-Empresa Adeit, sota la direcció de la vicerectora d’Ordenació Acadèmica, Professorat i Sostenibilitat, que té com a objectiu donar suport a l’esforç del professorat que estimula la creativitat de l’alumnat, coordinant el desenvolupament d’idees en equip per a potenciar la seua ocupabilitat.
 
La seua realització és possible per l’aportació econòmica de la Generalitat Valenciana, en el marc del seu programa Campus de l’Emprenedor Innovador, i l’Obra Social “la Caixa”.