Presentació de la sèrie de vídeos ‘Tot Clar?’

  • Gabinet de la Rectora
  • 13 de febrer de 2019
 
Presentació Tot Clar

La Facultat de Dret ha acollit la presentació de la sèrie de vídeos ‘Tot Clar?’ que pretén donar respostes curtes i concises a preguntes d’interès en relació al Dret Constitucional o la Ciència Política al nostre país.

L’acte ha comptat amb la presència de la rectora de la Universitat, Mª Vicenta Mestre; pel degà de la Facultat de Dret, Javier Palao; pel director del departament de Dret Constitucional i Ciència Política de l’Administració, Joaquín Martín; pel director del Talles d’Audiovisuals de la Universitat (TAU), Miquel Francés; i pel coordinador de la sèrie ‘Tot Clar?', Lluís Aguiló.

El projecte audiovisual ‘Tot Clar?’ són microcàpsules amb una durada de dos minuts i mig sobre preguntes d’interès general per a la societat al voltant de temes jurídics. Impulsada pel departament de Dret Constitucional i Ciència Política i de l’Administració de la Facultat de Dret, els docents tracten d'explicar temes complexos d'una forma didàctica i comprensiva. 

Alguns dels assumptes tractats són les funcions i história del Senat, la independència dels bancs centrals o què és l'estat del benestar. Els vídeos ja emesos es poden visualitzat al web de Mediauni.