Presentades les bases de la nova edició de la Mostra d’Art Públic-Universitat Pública

  • 4 de març de 2017
 
Mostra d’Art Públic-Universitat Pública

El Servei d'Informació i Dinamització d'Estudiants (Sedi), amb la col·laboració del Vicerectorat de Cultura i Igualtat, ha presentat el Catàleg de la XIX Mostra Art Públic / Universitat Pública. També s'ha convocat la nova edició i les bases de la convocatòria de la XX Mostra que, com a novetat, tindrà com a objecte la selecció de 5 projectes artístics que establisquen un diàleg entre art i ciència.

Per primera vegada, la Mostra es va dur a terme el passat mes d’octubre al Campus de Burjassot-Paterna dins del marc del Festival de Benvinguda de la Universitat de València. 

Els projectes inclosos al catàleg de l'edició XIX han estat els següents: QB Colors, de Col·lectiu Emege. Encara esperem, de Rubén Marín. Equal passes, de Myriam Moreno Martínez. Trompe-l’oeil, de Laura Palau. Lectura profunda, de Maria Vidagañ Murgui. 12 m² de estabilidad, de Natalia Domínguez (projecte convidat)  i Paisaje de la Tierra, de Ismael Teira (projecte convidat)

En la propera edició, la XX, la Mostra obre les seues portes a artistes majors d’edat de qualsevol nacionalitat o lloc de residència i augmenta a 2.000 € la dotació econòmica per a cada projecte. 

Com en la darrera edició, la vintena edició de la Mostra estarà comissariada per Alba Braza.

Les propostes es podran presentar mitjançant una sol·licitud individual o col·lectiva a través d’ENTREU (Entorn de tramitació electrònica de la Universitat) fins el dia 27 d’abril de 2017.

Es pot trobar més informació al blog

http://www.uv.es/dinamitzacio/mostra-dart-public/