Primer clínic d’esgrima adaptada a la Universitat

  • Servei d'Esports
  • 21 de setembre de 2017
 
Esgrima adaptada.
Esgrima adaptada.

La Universitat de València, a través del Servei d’Educació Física i Esports, acull dissabte que ve, dia 23, el primer clínic d’esgrima adaptada, organitzat pel Comité Paralímpic Español (CPE), amb el suport de la FTA i la col·laboració de FESA i del Club de Esgrima Mediterráneo Valencia. El clínic tindrà lloc al Pavelló Universitari del Campus de Blasco Ibáñez, de 9:30 a 13:30 hores.

Dirigirà la trobada Javier García, entrenador nacional d’esgrima del Club de Esgrima Mediterráneo Valencia i seleccionador de la Universitat de València.

Amb aquest clínic, que s’emmarca en el projecte relleu paralímpic del CPE, es pretén fomentar l’activitat esportiva a la Comunitat Valenciana entre les persones amb diversitat funcional. Es tracta d’una convocatòria que donarà a conéixer entre el col·lectiu de persones amb discapacitat les diverses modalitats esportives que es poden practicar; dirigirà i orientarà a aquest col·lectiu cap als clubs esportius que poden facilitar el desenvolupament de qualsevol de les modalitats; i contribuirà, mitjançant els responsables esportius participants, a la difusió de la pràctica esportiva.