Primera presa de contacte entre la Universitat i la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital

  • Gabinet de la Rectora
  • 24 de juliol de 2019
 

El Consell de Direcció de la Universitat de València s'ha reunit amb el secretari autonòmic d'Universitats i Investigació, Rafael Tabares; la directora general de Ciència i Investigació, Carmen Beviá; i la directora general d’Universitats, Pilar Ezpeleta, amb la finalitat de mantenir un primer contacte i intercanviar impressions i prioritats.

Hui al matí membres del Consell de Direcció de la Universitat de València han participat a un encontre amb el secretari autonòmic d'Universitats i Investigació, Rafael Tabares; la directora general de Ciència i Investigació, Carmen Beviá; i la directora general d’Universitats, Pilar Ezpeleta, amb la finalitat de mantenir un primer contacte amb l’equip de direcció de la Conselleria d’Educació.

A l’encontre esdevingut a la sala de juntes de l’edifici de Rectorat, els equips de la Universitat i la Conselleria, han intercanviat impressions i prioritats sobre l’estat actual del sistema universitari públic i, més en concret, de la Universitat de València. A la reunió, els vicerectors i la rectora han expossat a les representants de la Generalitat Valenciana les necessitats i reptes que s'han d'afrontar al llarg de la legislatura que ara comença. 

La rectora ha assenyalat que "en la reunió s'ha plantejat al secretari autonòmic i a les directores generals temes transcendentals per a les universitats valencianes i molt especialment per a la Universitat de València". Temes com el conveni col·lectiu, la negociació per a la creació d'un nou pla de finançament per a les universitats públiques valencianes, el finançament a la investigació, especialment a joves investigadors, i els programes de retenció de talent, han sigut alguns dels temes tractats durant l'encontre. 

La rectora ha estat acompanyada per la secretària general, M. Elena Olmos; el vicerector de Cultura i Esport, Antonio Ariño; la vicerectora d’Estudis i Política Lingüística, Isabel Vázquez; la vicerectora d’Innovació i Transferència, M. Dolores Real; el vicerector de Projecció Territorial i Societat, Jorge Hermosilla; el vicerector d’Investigació, Carlos Hermenegildo; la vicerectora d’Ocupació i Programes Formatius, M. Adela Valero; el vicerector d’Estratègia, Qualitat i Tecnologies de la Informació, Joaquín Aldás; la vicerectora d’Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat, Elena Martínez; el vicerector d’Ordenació Acadèmica i Professorat, Ernest Cano; el Gerent, Juan Vicente Climent; i la delegada de la rectora per als estudiants, Meme Elizalde.