Primera Setmana Internacional Erasmus+ amb països associats

  • Gabinet de Premsa
  • 5 de març de 2018
 
Participants en la setmana erasmus amb països associats.
Participants en la setmana erasmus amb països associats.

La Universitat de València celebra, entre el 5 i el 9 de març, la primera Setmana Internacional Erasmus+ amb països associats (situats més enllà de la Unió Europa). La 1st International Credit Mobility Week porta per títol ‘Mobilitat Internacional KA107 Erasmus+: principals reptes i oportunitats’, i està organitzada pel Servei de Relacions Internacionals i Cooperació.

L’esdeveniment reuneix a personal docent i administratiu d’altres universitats estrangeres per a intercanviar experiències, analitzar els pros i els contres en el desenvolupament del programa, així com debatre el present i futur de la mobilitat com a eina d’internacionalització en l’educació superior.

Al llarg de cinc dies, els participants –procedents de països com Albània, Bòsnia i Hercegovina, Sèrbia, Tunísia, Ucraïna, Armènia, Kazakhstan i Sud-àfrica– assisteixen a xerrades, debats i tallers personalitzats, com també s’ofereixen excursions i activitats culturals, tant per a conèixer la ciutat de València, com les instal·lacions, campus i serveis de la institució pública més antiga del País Valencià.

Arxivat en: Erasmus Estudis