El professor Jaume Martí guanya el XVIII Premi García Goyena d’articles jurídics

  • Unitat de Suport als Instituts Tarongers
  • 24 d’abril de 2019
 
Jaume Martí

El professor de la Universitat de València Jaume Martí Miravalls ha guanyat la dihuitena edició el Premi d’articles jurídics García Goyena, que concedeix amb caràcter anual la Facultat de Dret de la Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED).

Jaume Martí Miravalls és professor titular del Departament de Dret Mercantil “Manuel Broseta Pont”, vocal de la Comissió de Defensa de la Competència de la Comunitat Valenciana i assessor extern del bufet Roca Junyent. És membre del grup d’investigació “Derecho de redes”. I, entre altres publicacions, és autor de la monografia Redes de franquicia: teoría y práctica..

El treball guardonat porta per títol “Nulidad por infracción del Derecho de la Competencia: sobre la necesaria revisión de la práctica jurisprudencial española”. L’article, segons explica el mateix autor, “pretén establir les connexions existents entre el Dret de la Competència, el Dret de Danys i el Dret Contractual a partir de la nul·litat per infracció del Dret antimonopoli”. La seua finalitat, afegeix Jaume Martí, “és exposar-les d’una manera sistemàtica, tractant de destacar certes contradiccions existents actualment en la pràctica jurisprudencial espanyola, contribuint a desfer la «tensió» jurisprudencialment creada entre aquests importants sectors de l’ordenament jurídic-econòmic”.

Més informació: