El professor Joaquín Camps, premi ‘Azorín’ de novel·la 2019

  • Gabinet de Premsa
  • 11 de març de 2019
 
Joaquín Camps.
Joaquín Camps.

El professor Joaquín Camps és el guanyador del premi ‘Azorín’ de 2019 per la seua novel·la ‘La silueta del Olvido’. Camps és catedràtic del Departament de Direcció d’Empreses ‘Juan José Renau Piqueras’ de la Facultat d'Economia de la Universitat de València. El premi Azorín és un dels més prestigiosos de narrativa en castellà.

Doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de València, la seua especialització docent i investigadora se centra fonamentalment en els recursos humans i el comportament organitzatiu. Ha publicat els seus treballs acadèmics en revistes del prestigi de Human Resource Management, Journal of Economic Geography, Personnel Review, International Journal of Human Resource Management, British Journal of Management, Journal of Business Ethics.

‘La silueta del Olvido’ és una intriga policial la protagonista de la qual és una inspectora de la policia, Claudia Carreras, que pateix una coixesa i que “coixesa encara més quan està davant d’un xic que li agrada”, segons va manifestar l’autor en recollir el guardó.

El premi Azorín, dotat amb 45.000 euros, està impulsat per la Diputació d’Alacant i l’editorial Planeta. Enguany s’havien presentat 215 obres. Joaquín Camps havia publicat anteriorment la novel·la ‘La última confidencia del escritor Hugo Mendoza’.

Arxivat en: Lletres