El professor Josep L. Barona imparteix cursos i conferències al Japó

  • Gabinet de Premsa
  • 19 de novembre de 2018
 
Josep L. Barona, en una visita anterior.
Josep L. Barona, en una visita anterior.

Com en anys anteriors, Josep L. Barona imparteix un curs de postgrau en novembre sobre The Origins of Modern Science, destinat a estudiants de màster i doctorat en ciència i tecnologia a la Universitat de Kumamoto. Els estudiants procedeixen de diferents països asiàtics, africans i europeus.

El professor Barona impartirà també una conferència-col·loqui a la Facultat de Cièncias de la Salut sobre ‘Historical Origins of Public Health’, i un  seminari d'investigació al National Institute of Health and Nutrition de Tokio, on parlarà sobre ‘Tadasu Saiki (1876-1959). Science and Nutritional Policies in interwar Japan’, per exposar les seues investigacions sobre els inicis de la fisiologia de la nutrició i les polítiques alimentàries al Japó entre les guerres mundials. 

Entre 2016 i 2020 Josep L. Barona ha estat nomenat professor visitant de l'International Research Organization for Advanced Science and Technology (IROAST, Kumamoto, Japó), on participa en activitats científiques i acadèmiques que busquen introduir la història de la ciència en els estudis de postgrau al país nipó i enfortir els lligams amb la Universitat de València.