Proves per a l'obtenció dels certificats de coneixements en valencià. Convocatòria de gener de 2021

  • Servei de Llengües i Política Lingüística
  • 12 de novembre de 2020
 
PROVES PER A L’OBTENCIÓ DELS CERTIFICATS DE CONEIXEMENTS DE VALENCIÀ CONVOCATÒRIA DE GENER DE 2021

El Servei de Política Lingüística ha convocat les proves per a l’obtenció dels Certificats de Coneixements de Valencià.

Aquestes proves s’adrecen exclusivament a la comunitat universitària en actiu (PDI, PIF, PAS i estudiants). Les places són limitades i el PDI, PIF i PAS comptarà amb un període d'inscripció en exclusiva del 16 al 19 de novembre. No obstant això, la inscripció continuarà oberta per a tota la comunitat universitària, mentre en resten places, fins al 25 de novembre.

Trobareu més informació i l'enllaç a la convocatòria –que inclou instruccions, calendari i respostes a dubtes freqüents– en la pàgina del Servei de Política Lingüística (www.uv.es/llengues/cieacova).

Recordeu que certificar el vostre nivell de valencià us pot ajudar a accedir als llocs de treball que ho tenen com a requisit o com a mèrit. Aquests certificats, a més, són equivalents als de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, d’acord amb l’Ordre 7/2017, de 2 de març de 2017, de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.

Aquestes proves són comunes a totes les universitats valencianes i es fan dins del marc de la Comissió Interuniversitària d’Estandardització d’Acreditacions de Coneixements de Valencià (www.cieacova.com).