Quasi quatre mil participants van prendre l’eixida en la setena cursa de la Universitat de València

  • Servei d'Esports
  • 28 de novembre de 2019
 
Imagen de la noticia

Fer pinya, compartir quilòmetres, recórrer carrers de la ciutat de València a colp de sabatilla, tot això en 5.350 m, la distància de la setena cursa de la Universitat de València, prova que diumenge va tancar el Circuit Divina Pastora Assegurances de Curses Populars.

“Amb la mateixa il·lusió que el primer dia. Jo crec que és una cursa molt interessant i la Universitat no pot estar fora d’un circuit de curses populars”, declarà Vicente Añó, director del Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat de València. “Aquesta és l’última cursa del circuit i per tant l’hem tancat, i això també és important”, afegí.

La prova va tindre l’eixida a l’avinguda del Primat Reig i el recorregut va anar per l’avinguda del Botànic Cavanilles, el passeig de l’Albereda, el carrer del General Gil Dolz, l’avinguda de Suècia, el carrer de Micer Mascó i el carrer de Jaume Roig, i acabà en les instal·lacions esportives del campus de la Universitat de València.

La cursa de la Universitat de València és una de les més ràpides del circuit, amb àmplies avingudes i un terreny pla. A més s’hi respira un gran ambient universitari. “És un espectacle trobar-t’hi amb professors, alumnes i personal d’administració i serveis. Jo crec que és molt bona per a conéixer un poc la ciutat i fer pinya amb els companys de la universitat”, digué José Manuel Pastor, degà de la Facultat d’Economia de la Universitat de València, que també va participar en la cursa.

Classificació universitària

El Servei d’Educació Física i Esports repartí més de cent samarretes entre qui s’inscrigué en alguna de les quatre categories que es crearen especialment per a aquesta cursa: PDI-PAS (masculí i femení) i alumnes (masculí i femení).

En la classificació d’estudiants, Ángel Onofre va pujar al primer lloc del pòdium, el segon lloc va ser per a Carlos Pérez i el tercer per a Miguel Carcamo. En la classificació del PDI-PAS, el primer lloc va ser per a David Quixal, el segon per a Rafael Fernández i el tercer per a Vicente Miñana.

Podeu consultar les classificacions en l’enllaç: