Quatre ors, una plata i un bronze en els Campionats d’Espanya de Ciclisme Adaptat en Pista

  • Servei d'Esports
  • 9 de març de 2018
 
L'equip Hyundai Koryo Car.
L'equip Hyundai Koryo Car.

Excel·lent actuació dels esportistes de la Càtedra Divina Pastora d’Esport Adaptat i estudiants de la Universitat de València, pertanyents a l’equip Hyundai Koryo Car -Maurice Eckhard, Rosana López, Miguel Ángel Arroyo i Javier Requení-, en els Campionats d’Espanya de Ciclisme Adaptat en Pista celebrats el cap de setmana passat a Galapar (Madrid).

Maurice Eckhard (categoria C2), estudiant de Màster a la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport de la Universitat de València, va aconseguir sengles medalles d’or en les proves de 1.000 metres contrarellotge i persecució individual, en aquesta última amb el seu millor registre en pista de formigó, 4:00.65, la qual cosa li permet aspirar a un bon resultat en els pròxims Campionats del Món (Rio de Janeiro, 22-25 de març). També es va portar una medalla de plata en la prova de Scratch.

Rosana López, estudianta de Treball Social a la Universitat de València, va competir per primera vegada en uns campionats nacionals de pista, en la categoria WB (ciclistes amb discapacitat visual), amb Esther Villaret, estudianta de la Universitat de Barcelona, com a pilot. Amb una participació molt escassa, van aconseguir la medalla d’or en les dues proves en què van competir, 1.000 metres contrarellotge i persecució.

L’equip format per Miguel Ángel Arroyo, també estudiant de la Universitat de València, va participar en la categoria MB (ciclistes amb discapacitat visual), amb Javier Requení, graduat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport per la UV, com a pilot. Tots dos van aconseguir la medalla de bronze en la prova de 1.000 metres contrarellotge.

Temporada del Hyundai Koryo Car
Els pròxims reptes de tots ells són disputar amb l’equip al que pertanyen, Hyundai Koryo Car, les 10 proves del calendari de la Copa d’Espanya programades al llarg de tota la temporada i els Campionats d’Espanya de Carretera el pròxim mes de maig a Villadiego (Burgos).

Per la seua banda, Maurice Eckhard, des de l’endemà a aquests recents campionats i fins al pròxim 14 de març, es troba concentrat amb la resta de la selecció que disputarà el Campionat del Món de ciclisme adaptat en pista i que després de la cita, té les importants cites del calendari internacional de carretera, amb proves de la Copa del Món, de la Copa d’Europa i el Campionat del Món de Ciclisme Adaptat en Carretera a Maniago (Itàlia) del 2 al 5 d’agost.

Més informació: