Rafael Chaves premi de l’Escola d’Estudis Cooperatius per la seua trajectòria investigadora i docent

  • Gabinet de Premsa
  • 23 de gener de 2019
 
Rafael Chaves
Rafael Chaves

L'Escola d'Estudis Cooperatius de la Universitat Complutense de Madrid ha concedit al professor Rafael Chaves el 'VIII Premi a la investigació i docència en matèria d'organitzacions de participació' en la categoria de Millor Trajectòria. El guardó es lliurarà el pròxim 8 de març en la Universitat Complutense de Madrid.

El Premi s'atorga al professor Chaves per la seua dilatada trajectòria docent i investigadora en l'àmbit nacional i internacional. També per la seua responsabilitat com a editor de CIRIEC-Espanya, Revista d'Economia Pública, Social i Cooperativa en què la seua tasca, segons l’organització del premi, ha estat determinant per a la consecució del reconeixement que actualment té en l'àmbit científic. I pels seus múltiples càrrecs de responsabilitat a CIRIEC-Espanya, a l'Institut Universitari d'Investigació en Economia social, Cooperativisme i Emprenedoria (IUDESCOOP) de la Universitat de València i en la Comissió Científica d'Economia social i Cooperativa del CIRIEC-Internacional, de la qual ha sigut president.

D’altra banda, el passat mes de setembre el professor Chaves va ser elegit membre del Grup d’experts sobre Economia Social i Empreses Socials de la Comissió Europea en representació de CIRIEC.