El rector lliura un ipad a l'estudianta guanyadora per participar en l'enquesta de satisfacció del Servei de Biblioteques

  • 12 d’abril de 2017
 
Guanya un iPad mini

Núria Domingo Roig, estudianta del Grau de Dret, ha rebut aquest dimarts el premi per participar en l'enquesta de satisfacció dels serveis de biblioteques i documentació entre l’estudiantat de la Universitat de València. El premi, que consistia en un Ipad mini, ha sigut lliurat per Esteban Morcillo, rector de la Universitat de València.

A l'acte han assistit també el vicerector de Cultura i Igualtat, Antonio Ariño; la directora del Servei de Biblioteques, María Victoria García Esteve, i membres de la comissió de qualitat del servei.

Enguany han contestat l’enquesta d’opinió i satisfacció del Servei de Biblioteques i Documentació de la Universitat 3.777 alumnes, un 18,4% més respecte de l’any passat. Els centres que més han participat han sigut la Facultat de Dret (522 respostes), la Facultat de Magisteri (460 respostes), la Facultat d’Economia (433), la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació (299), i la Facultat de Ciències Socials (294 respostes).

L’estudiantat ha contestat a qüestions relacionades amb les instal·lacions, els fons, la web, els serveis i l'atenció.

A més, també s’han sortejat 5 carregadors de butxaca entre el professorat que ha contestat l’enquesta i altres 5 carregadors entre el personal del propi Servei de Biblioteques i Documentació.

En el cas del professorat les enquestes completes contestades enguany han sigut 699, el que ha suposat un 42,3% més respecte de l’any anterior. Per centres, el professorat que més ha contestat ha sigut el de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació (85 respostes); Facultat de Dret (81), Facultat de Psicologia (67), Facultat de Magisteri (56), Facultat d’Economia (50).

Pel que fa al personal d’administració i serveis de Biblioteques han contestat l’enquesta 125 persones, el que representa un augment d’un 12,6% respecte de l’any anterior. Per biblioteques, les enquestes contestades han arribat des de la Biblioteca de Ciències Socials (30 respostes); la Biblioteca d’Humanitats (24); les seccions centrals del SBD (15); la Biblioteca de Ciències (13); la Biblioteca de Ciències de la Salut (10); el mateix nombre que la Biblioteca Històrica; i entre l’Arxiu Històric, l’Arxiu Intermedi, la Biblioteca Dipòsit, i la Biblioteca Històrico-Mèdica, i la Biblioteca del Jardí Botànic; 7 n’han contestat des de la Biblioteca de Psicologia i Esport i 6 des de la Biblioteca d’Educació.