El Recull de Dades Estadístiques del curs 2015-2016 ofereix 121 informes i 22 gràfics sobre els estudis, les persones o la investigació de la Universitat

  • 18 de gener de 2017
 
Servei d'Estadística

El Servei d’Anàlisi i Planificació de la Universitat de València, depenent del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, ha publicat el Recull de Dades Estadístiques del curs 2015-2016. En l'adreça http://www.uv.es/reculldedades es poden consultar les dades i xifres més destacades de la Universitat de València, desglossades en 121 informes i 22 gràfics, sobre els estudiants de grau i postgrau, les persones, la investigació, la difusió cultural, l’economia, les biblioteques, els espais, etc.

Les principals dades publicades respecte als estudiants inclouen informació d’accés, matrícula, titulats i titulades, beques, programes d'intercanvi i pràctiques externes. En aquesta edició s’han incorporat nous gràfics en cada apartat per facilitar l’anàlisi de les dades. 

El Recull de Dades Estadístiques integra la informació de diferents fonts de dades. D’entre les darreres fonts incorporades destaquen l’Observatori d’Inserció Professional i Assessorament Laboral (OPAL), que proporciona els resultats de les enquestes d’inserció laboral, i ADEIT que proporciona les xifres dels estudiants de postgraus propis.

Respecte al personal, cal destacar les piràmides de població del PDI, del PAS i del personal investigador i les accions formatives destinades a aquests col·lectius.

També s’informa de les dades més rellevants de la memòria d’investigació i de la transferència de resultats d’investigació, així com de les principals activitats de difusió cultural, divulgació científica i formació al llarg de la vida.

Per últim, a l’apartat d’organització i govern es poden consultar les principals xifres del pressupost, els espais de la universitat i les biblioteques.