Renovada la mesa de coordinació de l’Assemblea General d’Estudiants

  • Gabinet de Premsa
  • 22 de novembre de 2018
 
Joan Pelegi, coordinador de l'AGE
Joan Pelegi, coordinador de l'AGE

L’Assemblea General d’Estudiants ha renovat la composició de la seua mesa de coordinació. La nova direcció està formada per l’estudiant de Ciències Polítiques Joan Pelegi i Torres, com a coordinador; l’estudianta de Magisteri Laura Barrios Oliver, vicecoordinadora; l’estudiant de Ciències Polítiques i Dret Benjamín Velasco Onrubia, secretari. Com a responsable de tresoreria està l’estudianta de Turisme i ADE Aitana Cabedo Pérez; i com a vocals, l’estudianta de Periodisme Marta Meneu-Borja, l’estudiant de la Facultat de Ciències Socials David López Picó i l’estudianta de Dret Andrea Gómez.

L'AGE és el màxim òrgan de representació de l’estudiantat de la Universitat de València, i per tant efectua les tasques de representació de tota la comunitat estudiantil d’aquesta institució acadèmica tant dins com fora d'aquesta, amb els organismes autonòmics -com ara el Consell Interuniversitari Valencià d'Estudiants- i estatals. 

Així, és l'òrgan d'interlocució directe en qüestions que afecten l’estudiantat de la Universitat amb els organismes interns de la Universitat i externs.

A més, executa tasques, junt amb la Delegació d’Estudiants, de les competències que afecten l’estudiantat i busca la seua defensa en els seus interessos i drets. 

L’AGE està composta en la seua meitat per l’estudiantat que forma part del Claustre de la Universitat i en l'altra meitat pels membres designats per les Assemblees de Representats de cada facultat (AdR). 

La nova mesa busca reflectir la pluralitat interna de l'associacionisme i el moviment estudiantil de la Universitat de València i treballa de forma cohesionada.