Els reptes de la sanitat per a la pròxima dècada, a anàlisi en el Parc Científic

  • 2 de febrer de 2017
 
Reptes de la sanitat

Medicaments d'origen humà, Big Data, Ciberseguretat i Marcat CE de Productes sanitaris seran els temes a abordar el pròxim 3 de febrer en una jornada pràctica organitzada per l'empresa Mobiliza Consulting, en el Parc Científic. L'Institut de Física Corpuscular (IFIC) participarà amb una ponència sobre l'ús de Big Data per a millorar els tractaments del càncer de mama.

Mobiliza Consulting organitza el pròxim dia 3 de febrer la jornada ‘Reptes de la sanitat de la pròxima dècada. Medicaments d'origen humà, Big Data, Ciberseguretat i Marcat CE de Productes sanitaris’, una jornada eminentment pràctica, oberta a diferents col·lectius, que tindrà lloc divendres 3 de febrer en la Sala de Juntes del Parc Científic de la Universitat de València.

El programa compta amb la participació de quatre ponents. Jorge Edo Juan (Mobiliza Consulting), enginyer de Telecomunicacions, CISA, consultor en ISO 27001 i en Seguretat de la Informació, que parlarà sobre Ciberseguretat i ciberatacs en el sector sanitari; el neurocirurgià Andrés Beltrán, que oferirà una ponència sobre Teràpies Avançades amb medicaments d'origen humà aplicats al tractament de l’Ictus Cerebral, tema en el qual treballa actualment a l'Hospital Casa La Salut; Miguel Ángel Vila Espès, advocat i director de l'empresa IVAC (Institut de Certificació), que parlarà sobre Marcat CE de productes sanitaris, i Francisco Albiol Colomer, investigador de l'Institut de Física Corpuscular (IFIC-Universitat de València/CSIC) i GRA d’ISACA València, que abordarà el tema de l'ús de Big Data per a millorar els tractaments de càncer de mama, un dels càncers específics més comuns.

La jornada, que se celebrarà en horari de 9:30 a 13:30 hores, és gratuïta per als següents col·lectius: associats ITI, ISACA València, BIOVAL i VITSALUD, col·legiats COITCV, COGITCV i COIICV, empreses Parc Científic Universitat de València, empreses CEEI, alumnes i professors Universitat de València i Universitat Politècnica de València, personal sanitari.