Reunió ordinària del Claustre de la Universitat

  • Gabinet de la Rectora
  • 16 de juliol de 2020
 

El Claustre de la Universitat de València es reuneix el divendres 17 de juliol, en sessió ordinària, en una modalitat híbrida que combina la sessió presencial i la reunió per videoconferència. Com totes les sessions del Claustre dels darrers es podrà seguir en directe a través de la plataforma audiovisual de la Universitat de València.

En finalitzar el curs acadèmic es reuneix, anualment, el Claustre de la Universitat de València, per tractar, entre d’altres punts, la presentació de l’Informe de Gestió de la Universitat corresponent a l’any natural 2019 i per aprovar, també, les línies generals que serveixen com a document orientador de la política general universitària de 2021 i per a l’elaboració del pressupost del pròxim exercici.

En el marc de la nova normalitat derivada de la pandèmia per COVID-19, per tal de mantenir les mesures de seguretat, el Claustre es reunirà en una modalitat híbrida que combinarà la presencialitat, prèvia acreditació anticipada i confirmada, i el seguiment de la sessió a través de videoconferència.

Així ho va acordar la mesa del Claustre el passat 29 de juny. Va decidir, també, que la reunió presencial tingués lloc a l’Aula Magna de la Facultat de Medicina i Odontologia de la Universitat, per les seues majors dimensions. Per tal de combinar la presencialitat amb la participació per videoconferència, l’equip del Taller d’Audiovisuals (TAU) de la Universitat realitzarà el senyal de vídeo i l’integrarà en la reunió del Claustre per videoconferència, projectant també a l’Aula Magna les intervencions de les i els membres del màxim òrgan de govern de la Universitat que participen des dels seus domicilis.

També, com és habitual en els darrers anys, UVcomunicació emetrà la sessió íntegra del Claustre, en obert, a través de la web de la Universitat, permetent visualitzar tant les intervencions que tinguen lloc presencialment com les que es realitzen per videoconferència.

El Claustre es podrà seguir al següent enllaç: mediauniweb.uv.es/claustre

Arxivat en: Claustre