Les seleccions femenines d’handbol i vòlei, subcampiones d’Espanya

  • Servei d'Esports
  • 2 de maig de 2018
 
La selecció femenina d'handbol de la Universitat de València.
La selecció femenina d'handbol de la Universitat de València.

La Universitat de València ha viscut una intensa setmana participant en diferents Campionats d’Espanya Universitaris (CEU), en els quals han triomfat sense dubte les seleccions femenines. Handbol i voleibol es van fer amb un segon lloc més que merescut i lluitat fins al final.

El CEU d’handbol femení, organitzat per la Universitat d’Almeria, es va disputar a la Urbanització El Toyo d’aquesta ciutat, on la Universitat de València va superar una semifinal ajustada, precisament contra l’amfitriona, per a enfrontar-se a la Universitat de Màlaga en una final que va atorgar el subcampionat a les valencianes.

La selecció femenina de voleibol també es va proclamar subcampiona a Andalusia, però aquesta vegada a Màlaga, enfront de la Universidad Católica San Antonio de Múrcia, contra la qual no va poder fer res malgrat defensar el partit fins al final.

No van córrer la mateixa sort els seus homòlegs masculins, que van finalitzar tercers de grup, sense poder passar a semifinals; i en futbol 11, la selecció de la Universitat de València es va quedar a les portes de jugar la final.

En esgrima, que també es va celebrar a Almeria, José López va guanyar el bronze en floret, mentre el seu company Víctor Cervera es va conformar amb el huité lloc. En espasa, Antonio Carles va quedar el desé.

En el CEU de tennis, organitzat per la Camilo José Cela de Madrid, la Universitat de València va acabar quarta en dobles masculí i mixts; i en triatló, que es va disputar a Màlaga, la selecció de la UV va resultar sisena per equips.