Les seleccions de rugbi 7 de la Universitat sumen noves victòries en la segona jornada de CADU de concentració

  • Servei d'Esports
  • 5 de desembre de 2019
 
Selecció masculina de rugbi
Selecció masculina de rugbi

Les seleccions de rugbi femení i masculí de la Universitat de València van jugar aquest dimecres la segona jornada del Campionat Autonòmic d’Esport Universitari (CADU) de concentració celebrat a la Universitat Jaume I.

Els dos equips van tancar amb un còmput final positiu de victòries. La selecció femenina, dirigida per Ana Aigneren, va guanyar tres partits (UV 19-7 UPV / UV 29-0 UJI / UV 33-5 UCH) i va empatar contra la Universitat Catòlica de València, partit en què el marcador va quedar igualat a set (UV 7-7 UCV).

Per la seua banda, el conjunt masculí, amb Marcos Armiñana al capdavant com a entrenador, va superar els dos primers partits, en què va guanyar a la Universitat Catòlica de València (UV 28-5 UCV) i a la Universitat Jaume I (UV 25-7 UJI). En el tercer partit de la jornada, els joves van caure contra la Universitat Politècnica de València (UV 0-59 UPV), un escenari similar al que es va produir en la primera jornada, on els de la UV no van poder anotar cap assaig. En l’últim partit van guanyar a la universitat rival, de nou, la Universitat Jaume I de Castelló (UV  26-5 UJI).

Tercera jornada CADU concentració

Després de les dues primeres jornades, les seleccions prendran un descans per a tornar a la competició el 2020. La tercera jornada de CADU de concentració per a les seleccions de rugbi 7 de la UV serà el 6 de febrer a la UPV.