Les seleccions de la UV sumen nou victòries en la segona jornada CAEU

  • Servei d'Esports
  • 28 de novembre de 2019
 
Selecció femenina de Volei
Selecció femenina de Volei

Un total de nou victòries, un empat i dues derrotes. Aquesta és l’actuació de les seleccions de la Universitat de València en la segona jornada del Campionat Autonòmic d’Esport Universitari (CAEU) disputat aquest dimecres contra la Universitat Catòlica de València.

Si la primera jornada de CAEU es va traduir en un còmput final de huit victòries, aquesta segona n’ha sumat una més. 

En esports d’equip, les seleccions de futbol femení i masculí van tornar a guanyar els seus partits: les xiques van guanyar anotant deu gols i deixant la seua porteria a zero, i els xics també van concloure amb una victòria, sis gols a zero.

L’equip de futbol sala masculí en aquesta segona jornada no va poder emportar-se a casa la victòria i va acabar amb un empat (UCV 2 – 2 UV). D’altra banda, la selecció femenina va superar les rivals amb cinc gols, enfront dels dos de la UCV.

En bàsquet, les xiques es van desmarcar de les seues contrincants i van tancar el marcador amb 74 punts, enfront dels 34 de la UCV. Els xics van caure amb un marcador ajustat, UCV 89 – 82 UV. 

Els equips de voleibol, handbol, tenis i pàdel van jugar a casa. El conjunt de voleibol femení ja suma dues victòries en aquesta temporada de CAEU, ja que aquest dimecres va superar les xiques de la UCV 3 - 0.  Els xics van oblidar la passada derrota contra la Universitat Jaume I i aquesta vegada es van avançar a la UCV 3-0.

En handbol, la selecció masculina va guanyar el partit (UV 39 – 19 UCV) i les xiques van brillar contra la UCV amb un marcador molt favorable (UV 52 – 2 UCV).

Pàdel i tenis

Per a la selecció de pàdel, aquesta segona jornada va anar molt millor que l’anterior: van guanyar els tres partits (UV 3 – 0 UCV). En tenis, la UV va guanyar l’individual masculí, però va perdre en individual femení i mixt (UV 1 – 2 UCV).

Tercera jornada de CAEU per equips

La tercera jornada de CAEU per equips es disputarà el dijous 12 de desembre contra la Universitat d’Alacant.