Seminari sobre la carrera investigadora impartit per Anna Pineda

  • 10 de març de 2017
 

El Departament de Filologia Catalana ha organitzat el seminari ‘La carrera investigadora: realitats i opcions’, a càrrec d’Anna Pineda (CNRS-IKER). La sessió del dilluns 13 de març està dirigida especialment a les persones titulades que es dediquen a la investigació o estan realitzant el doctorat a la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació. El seminari es realitzarà a partir de les 18 hores a l’Aula 702 de l’esmentat centre.

En aquest encontre, Anna Pineda parlarà sobre les diverses possibilitats que té una persona novella en investigació, tant si s’acaba d’iniciar en la recerca (alumnat de màster o que ha acabat el grau) com si ja en té una certa experiència (etapa predoctoral), per a continuar la carrera investigadora més enllà de la tesi. Amb un enfocament totalment pràctic, Pineda tractarà les qüestions que aquelles persones novelles en investigació han de tindre en compte des del primer dia com ara què compta i què no, a quina mena de congressos cal anar, què cal publicar i on, quan i per què cal fer estades a l’estranger. És a dir, tot el que és important per a tindre accés, una vegada acabada la tesi,  a les eixides existents, tant a l’estranger com a l’estat espanyol, per a consolidar la carrera investigadora o la de professorat universitari.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies