Sergi Maicas, investigador i professor de la Universitat de València, al peu del canó per a continuar oferint els seus serveis

  • Gabinet de la Rectora
  • 1 d’abril de 2020
 

Per tal de fer front a la crisi del coronavirus i que no s'ature el servei que presta la Universitat, el Personal d'Administració i Serveis (PAS) així com el Personal Docent i Investigador (PDI) de la Universitat de València, continuen al peu del canó oferint els seus serveis i recursos tot i que ara toca fer-ho de manera telemàtica.

En el transcurs d'aquesta crisi, la rectora de la Universitat de València, M. Vicenta Mestre, ha assenyalat que "el més important són les persones, la seua salut i la seua formació, així com la investigació científica; activitats universitàries que han de continuar juntament amb tots els serveis que els donen suport".

Una de les persones que fan realitat aquesta asseveració de la rectora és el microbiòleg , doctor i professor de la Universitat de València i director del Màster d’Investigació en Biologia Molecular, Cel·lular i Genètica, Sergi Maicas. Aquestes setmanes, Maicas treballa des de sa casa per tal de garantir la continuïtat en la formació de l'estudiantat mitjançant metodologies en línia i eines de treball que li proporciona la Universitat: "donada l'actual crisi del coronavirus, he decidit quedar-me a casa i treballar des d'ací. Per fer-ho, el que estic fent és utilitzar les eines corporatives de les quals disposem el professorat, com ara els arxius al núvol i eines com Blackboard o Zoom per a poder comunicar-me amb altres companys i amb els alumnes del Màster".

Maicas sap que una de les recomanacions dels especialistes davant d'aquesta situació de confinament és la regulació emocional i la col·laboració entre els membres de la família: "En l’àmbit personal, estem confinats però estem intentant superar-ho de la millor manera possible. Intente ajudar també a les meues filles en tot allò que necessiten per a poder desenvolupar les seves activitats formatives de secundària i també d'Universitat".

A més, el professor Maicas ha volgut fer una crida a la sensatesa per fer front a la crisi del coronavirus: "Realment m'agradaria fer una crida a totes les persones que puguen perquè ens queden a casa per a intentar afavorir que aquesta crisi siga el menys lesiva possible per a la nostra societat". 

Una vegada més, els professors i investigadors de la Universitat de València fan honor de la seua raó social i col·laborativa, com així ho demostren les paraules de Dr. Maicas: "Finalment un missatge d'ànim per a totes i cadascuna de les persones que estan treballant des da casa i que estan intentant que això es mantinga de la millor manera possible. Ànims tornarem, i tornarem de la millor manera possible".

Arxivat en: