El Servei d’Educació Física i Esports rep l’estudiantat internacional en les sessions de benvinguda de la Universitat

  • Servei d'Esports
  • 31 de gener de 2018
 
Estudiants internacionals en la sessió de recepció del SEF.
Estudiants internacionals en la sessió de recepció del SEF.

El Servei d’Educació Física i Esports (SEF) va participar els passats dies 25 i 26 de gener en les sessions de benvinguda per a l’estudiantat internacional organitzades per la Universitat de València. Centenars de joves, procedents de tot Europa i Sud-amèrica, s’acostaren a l’estand per a recollir informació sobre l’oferta esportiva del SEF i l’ús de les seues instal·lacions.

En la primera jornada, els tècnics del Servei reberen més d’un centenar d’estudiants participants en els programes de mobilitat de la Universitat de València (Erasmus i Programa Internacional) matriculats en els tres campus universitaris. La segona va estar dedicada només a l’estudiantat de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, on van tindre lloc les sessions, amb més de 200 visites.

El SEF disposa d’una oferta de més de 40 activitats nàutiques, aeròbiques, rítmiques, arts marcials, manteniment i musculació, o de manteniment de la salut, a més de diverses escoles esportives. Aquestes activitats es practiquen tant a les instal·lacions esportives de la Universitat (Pavelló Universitari de Blasco Ibáñez, pistes de tennis i pàdel a Tarongers i Burjassot, camp de futbol, etcètera) com en exteriors (platja de la Malva-rosa, Marina Reial Joan Carles I de València o camp de rugbi a l’antic llit del riu Túria, per exemple).

Mobilitat internacional
Al voltant de 700 alumnes Erasmus s’han incorporat a la Universitat per a realitzar una estada de mobilitat internacional al llarg del segon semestre del curs 2017-18.

Per tal de donar-los la benvinguda, el Vicerectorat d’Internacionalització i Cooperació, amb el suport del Servei de Relacions Internacionals, va dur a terme aquestes sessions de recepció com a primera presa de contacte de l’estudiantat amb la Universitat. Així, es donà a conéixer la institució acadèmica i s’informà sobre les activitats, les instal·lacions i els serveis dels quals pot gaudir l’alumnat durant la seua estada, com ara el Servei d’Educació Física i Esports.

Les sessions es dirigiren principalment a estudiantat Erasmus, programa en el qual la Universitat de València és líder en recepció d’alumnes en ocupar el tercer lloc a nivell europeu. Però també participà estudiantat del programa internacional, procedent d’universitats no europees. Així mateix, acudiren participants del programa Erasmus per a estudiants no europeus. Un nou programa en el qual participa la Universitat de València des de fa dos cursos i que cada any permet la incorporació d´estudiantat de països com Rússia, Tunísia, Sèrbia, Armènia, Sudàfrica o Xina, entre altres.

Més informació: