El Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa obre la inscripció en les accions del pla de formació del personal al servei de la Universitat de València (Formació Contínua) 2021.

  • Gabinet de la Rectora
  • 23 de febrer de 2021
 
El Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa obre la inscripció en les accions del pla de formació del personal al servei de la Universitat de València (Formació Contínua) 2021.
Imatge de banc d'imatges

El Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius anuncia l'obertura de la inscripció en les accions formatives dirigides al PAS i PDI de la Universitat. El període d'inscripcions serà del 24 de febrer fins el 15 de març de 2021.

El Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius, a través del Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa, anuncia l'obertura de la inscripció en les accions del pla de formació del Personal d’Administració i Serveis i del Personal Docent i Investigador de la Universitat de València (Formació Contínua).

La inscripció d'aquesta segona fase romandrà oberta des de les 10.00 hores del 24 de febrer fins a les 14.00 hores del 15 de març de 2021 per a  un total de 123 edicions d’activitats en les àrees de legislació i processos; eines informàtiques i aplicacions; habilitats directives i comunicatives; formació docent; investigació; igualtat, diversitat i sostenibilitat; així com prevenció de riscos laborals.

Donada la situació de crisi sanitària bona part d'aquestes accions formatives es realitzaran en la modalitat en línia, tant síncrona com asíncrona. La informació concreta i detallada de cadascuna d'elles es pot consultar en la corresponent fitxa publicada a la web del CFQ.

La convocatòria d’aquest pla de la Universitat de València s'instrumenta a través de l'Institut Valencià de l'Administració Pública i es publica anualment en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana per resolució de la Direcció General de Funció Pública. En aquesta resolució es convoquen les accions del pla formatiu del personal al servei de la Generalitat Valenciana i s'inclouen els plans promoguts tant per la Universitat de València com per la resta d'universitats públiques valencianes.

Per obtindre informació detallada sobre el contingut, la modalitat i el calendari de les accions formatives, així com per a inscriure's, pot fer-ho en la pàgina web  https://www.uv.es/sfpie