Sessions de Benvinguda als estudiants Erasmus del segon semestre

  • 25 de gener de 2017
 
Benvinguda estudiants erasmus del segon semestre

La Universitat de València dóna la benvinguda als estudiants de mobilitat d’altres universitats que arriben per a estudiar en el segon semestre acadèmic. Les sessions, els dies 25, 26 i 27 de gener, donaran a conèixer els serveis i instal·lacions de la Universitat. Hi haurà actes en els tres campus de la institució acadèmica.

L’activitat està organitzada pel Vicerectorat i el Servei de Relacions Internacionals i Cooperació. Participen el Servei de Política Lingüística, el Servei d’Esports i el Servei de Biblioteques i Documentació entre d’altres.

La Universitat de València és líder del programa Erasmus, que compleix el seu 30 aniversari durant 2017. Segons els últims resultats publicats per la Unió Europea, és la tercera universitat europea en nombre d’estudiants Erasmus rebuts.

L’estudiantat procedeix de tots els països europeus que participen en el programa Erasmus. Itàlia, Alemanya, França i Regne Unit són els quatre països amb major procedència d’estudiants a la Universitat de València.  

Les sessions també estan adreçades a estudiants d’altres universitats no europees i d’universitats espanyoles que participen al programa SICUE.

Es pot consultar el calendari de les sessions de benvinguda en aquest link:

http://ir.uv.es/6FlbUL4