Sessions de benvinguda dels estudiants Erasmus del segon semestre

  • Gabinet de Premsa
  • 24 de gener de 2019
 
Sessió anterior de benvinguda. Foto: Miguel Lorenzo.
Sessió anterior de benvinguda. Foto: Miguel Lorenzo.

Uns 850 estudiants internacionals s’incorporen el segon semestre a la Universitat de València per a realitzar una estada de mobilitat del curs 2018-19. D’aquests, prop de 700 estudiants estudiaran a la Universitat de València dins del programa Erasmus. La resta vénen de països no europeus. Les sessions de benvinguda són els dies 24 i 25 de gener.

Per tal de donar-los la benvinguda, el Vicerectorat d’Internacionalització i Cooperació, amb el recolzament del Servei de Relacions Internacionals, organitza tres sessions de recepció que tenen com a finalitat ser la primera presa de contacte dels estudiants amb la Universitat. En les sessions es dona a conèixer la Universitat i s’informa al voltant de les activitats, les instal·lacions i els serveis dels quals poden gaudir durant la seua estada.

La Universitat de València continua sent una institució líder en recepció d´estudiants Erasmus al ocupar el tercer lloc a nivell europeu. Itàlia, Alemanya, França i Regne Unit són, per este ordre, els països que més estudiants envien a seguir els seus estudis a la nostra institució. Així mateix, també està previst l’arribada d’estudiants Erasmus no europeus dins d’una nova iniciativa impulsada per la Comissió Europea. Un nou programa en el que participa la Universitat de València des de fa tres cursos i que cada any permet la incorporació d’estudiants de països com Rússia, Tunísia, Bòsnia, Armènia, Iran, Sudàfrica o Xina, entre d´altres.

Les sessions es realitzaran al saló d'actes de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació els dies 23 i 24 de gener. Consulta les sessions

Per afavorir la integració cultural i social de l’estudiantat internacional, la Universitat també organitza altres activitats entre les que cal destacar el Tastallengües, que tindrà lloc el dia 31 de gener, a les 19 hores, al Centre Octubre. L’acte té com a finalitat ser un punt de trobada entre l’alumnat nacional i l´internacional amb la realització d’un intercanvi culinari i lingüístic, i on també hi haurà actuacions musicals.

També hi ha que destacar que algunes facultats també organitzen sessions de benvinguda específiques per als estudiants que es matricularan de les seues titulacions.

Més informació: