Les sessions d’orientació de màsters d’UVocupació reuneixen un 28% més d’alumnes que en 2018

  • UVocupació
  • 14 de febrer de 2020
 
Imagen de la noticia

Les sessions d’orientació en diferents màsters dutes a terme pel servei d’ocupació de la Universitat de València, UVocupació, han reunit 223 estudiants durant 2019, la qual cosa suposa un 28% més que en 2018. El servei, inscrit dins de la Fundació General de la Universitat de València, a través de la seua Àrea d’Orientació, va realitzar durant l’any passat 12 trobades dirigides a 16 màsters que van tindre com a objectiu facilitar la inserció laboral de qualitat de les persones especialistes formades en els diferents àmbits professionals.

Durant gener es van realitzar aquestes sessions en el International Màster’s Degree in Business Administration (iMBA) –que va tindre una altra sessió a l’octubre-, en el Màster en Gestió de Recursos Humans i en el de Prevenció de Riscos Laborals. Al febrer va ser el torn dels màsters en Assessorament Lingüístic i Cultura Literària, en Estudis Hispànics Avançats, en Estudis Anglesos Avançats i en Investigació en Llengües i Literatures. 

Les trobades d’orientació laboral van continuar el mes de maig en Gestió de Qualitat i en Biodiversitat. A l’octubre va ser el torn també del Màster en Malalties Parasitàries i al novembre es van realitzar les últimes sessions en els màsters en Qualitat i Seguretat Alimentària, en Planificació i Gestió de Processos Empresarials, en Investigació en Ciències de l’Esport i en el Màster en Gestió Esportiva. Aquestes sessions d’orientació continuaran durant 2020.