Setmana CADU per a karate, goalball, escalada i tir amb arc

  • 23 d’abril de 2017
 
Karate

El Campionat Autonòmic d’Esport Universitari (CADU) continua aquesta setmana per als esports individuals. La Universitat de València competirà aquest dissabte, dia 25, el torneig de karate, al que concorrerà amb 24 esportistes que es disputaran l’autonòmic en totes les categories. Després d’endur-se’n l’or el 2016, enguany intentarà “repetir” la victòria, segons va assenyalar el seu entrenador, Arturo Olmedo. El CADU de karate començarà a les 16 hores al pavelló poliesportiu municipal de Xest.

El següent CADU es dedicarà a l’esport adaptat. La Universitat Miguel Hernández d’Elx acollirà el campionat autonòmic de goalball, l’únic esport paralímpic creat específicament per a persones invidents o amb deficiència visual. L’equip de la Universitat de València, que dirigeix la paralímpica Mónica Merenciano, s’enfrontarà a totes les universitats del sistema universitari valencià durant la jornada del dimecres dia 29 de març.

Dijous dia 30 es disputaran els CADU d’escalada i de tir amb arc. L’equip de Mónica Sánchez acudirà amb sis escaladors i cinc escaladores que competiran a la Universitat Politècnica de València durant tota la jornada. “Enguany comptem amb un equip excepcional d’escaladors, que han entrenat al 100% amb l’objectiu marcat per al pròxim 30 març: anem al CADU a per l’or”, va afirmar l’entrenadora.