Tallers gratuïts de llengües i cultures a la Universitat de València

  • 4 de juliol de 2017
 
Imagen de la noticia

El Servei de Política Lingüística de la Universitat de València i la Xarxa Vives d'Universitats han posat enguany en marxa una iniciativa per a la promoció del plurilingüisme autocentrat. Es tracta del Campus Vives de Plurilingüisme, una oferta de tallers gratuïts de diverses llengües i cultures adreçada al personal, a l'estudiantat i a la comunitat universitària de la Xarxa. Aquests tallers són una oportunitat per a conéixer llengües i cultures a través dels dinamitzadors que les parlen, les coneixen i les viuen.

En total, s'hi ofereixen díhuit tallers de llengua i cultura armènies, búlgares, ucraïneses, poloneses, russes, romaneses, italianes, franceses i angleses, a més d'un taller general d'introducció a les llengües eslaves. Els objectius són promoure el coneixement de la llengua i la cultura del taller, els valors del plurilingüisme i l'estatus del valencià com a llengua pròpia de l'activitat acadèmica. Les llengües de treball són la pròpia de cada taller i el valencià.

Els tallers són intensius i es fan del 3 al 27 de juliol, de dilluns a divendres, en sessions diàries de 90 minuts, al Campus dels Tarongers. Ja hi ha inscrites més de 900 persones de les universitats de València, Rovira i Virgili, Politècnica de València, Jaume I, Alacant, però encara queden places disponibles en diverses llengües. Més informació i inscripcions: www.spluv.es/tallers