Torna la programació de tardor de l’Aula de Música amb més d’una desena de concerts

  • Fundació General UV
  • 4 d’octubre de 2017
 
Imatge del fullet dels Concerts de Tardor 2017.
Imatge del fullet dels Concerts de Tardor 2017.

L’Aula de Música de la Universitat de València ha encetat la programació de tardor amb un total de 13 concerts que es desenvoluparan entre octubre i desembre a diversos espais de la Universitat: el Centre Cultural La Nau, el Jardí Botànic i el Col·legi Major Rector Peset. A més, inclou el cicle ‘Paraules al Concert’, amb una conferència cada mes a la Capella de la Sapiència.

El següent concert tindrà lloc a la Capella de la Sapiència del Centre Cultural La Nau, tot seguit de la primera conferència del cicle ´Paraules al Concert´, organitzada en col·laboració amb la Unitat d´Igualtat de la Universitat de València i que començarà a les 19 hores. El concert anirà a càrrec de Duo Austral, format per Luciana Fernunson (flauta) i Miguel Pérez (guitarra).

Els Concerts de Tardor, d’entrada lliure, són un cicle de concerts de cambra que, seguint una línia de suport a la música valenciana amb una presència majoritària d’intèrprets i obres de compositors valencians, pretén promoure la música clàssica tant entre el públic universitari com entre tota la societat valenciana.

El cicle d’aquesta tardor inclou col·laboracions amb la Fundació General de la Universitat de València, la Unitat d’Igualtat i l’Institut Valencià de Cultura de la Generalitat.

‘Paraules al Concert’
És una iniciativa que s’emmarca dins de la programació de tardor i que es desenvoluparà durant el cicle ‘Música a la Capella’. ‘Paraules al Concert’ inclou tres conferències les quals pretenen aprofundir en el coneixement sobre compositors valencians, com Pere Rabasa i Vicente Ripollés, o universals, com Johann Sebastian Bach, conéixer millor la seua obra i el context en què aquesta es desenvolupà.

La primera conferència, dimecres 11 d’octubre, anirà a càrrec d’Helena Rausell, que abordarà l’educació musical en igualtat; la segona, dimecres 8 de novembre, serà impartida per Rosa Isusi, que parlarà sobre ‘Investigació en patrimoni musical i transferència del coneixement a propòsit de les efemèrides de Pere Rabasa i Vicente Ripollés’; i l’última, ‘Aproximació a la figura i obra de Johann Sebastian Bach’, serà pronunciada, dimecres 13 de desembre, per Rafael Fernández.

Més informació: