Tot enllestit per al XIV Open de Kendo aquest cap de setmana

  • 17 de febrer de 2017
 
Kendo

La Universitat de València ja està preparada per a exercir d’amfitriona del XIV Open de Kendo aquest cap de setmana, una cita que té previst reunir al voltant d’un centenar de persones que practiquen l’esgrima japonesa a tot Espanya. A més, se sumarà una delegació del país nipó amb nou alumnes que competiran i participaran en els clínics.

L’Open se celebrarà al Pavelló Universitari (carrer Menéndez Pelayo 19, València) i, per primera vegada, incorporarà competicions individuals. La trobada arrancarà demà dissabte, dia 18, amb el Clínic Internacional de Kendo, a les 12 hores, i les competicions, d’accés lliure, a les 16 hores. Començarà l’individual masculí i femení, i, a continuació, els qui sumen més victòries s’enfrontaran per equips mixt. En finalitzar, se celebrarà la tradicional cerimònia amb lliurament de trofeus.

Diumenge, dia 19, estarà dedicat a l’apartat docent amb l’organització del segon clínic, al Pavelló Universitari, de 10 a 12 hores.

En l’Open participarà un grup d’universitaris japonesos, sis homes i tres dones, sota la direcció del professor Takayuki YANO (8ºD) i de Takeaki TAKESHITA (7ºD). Aquesta delegació és procedent de la Universitat de Waseda, Tòquio, amb la qual l’equip de Kendo de la Universitat de València manté un conveni de col·laboració des de l’any 2005.

Més informació, programa i horaris