Tota la informació sobre les estades en universitats estrangeres, en la XVII Setmana Internacional

 
Cartell d'una edició anterior.
Cartell d'una edició anterior.

De l’11 al 15 de novembre, se celebra la XVII Setmana Internacional de la Universitat de València. La iniciativa pretén informar i motivar tots els estudiants i estudiantes de la universitat que desitgen fer una estada internacional en una altra universitat. Cada facultat/escola celebra sessions informatives, en les quals es facilitarà documentació sobre les condicions i requisits que s’exigeixen en els diferents programes de mobilitat internacional oferts: Erasmus, Programa Internacional, etc.

La informació detallada de totes les activitats es pot consultar clicant ací

El Servei de Relacions Internacionals recomana l’assistència a les xerrades informatives i a la resta d’activitats de la setmana a l’estudiantat interessat a optar a una estada de mobilitat internacional per al proper curs acadèmic 2020-2021. També per a anar preparant l’estada en cursos posteriors. Les estades poden ser durant un semestre o un curs complet.

Més informació:

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies