Tots els grups municipals debaten a La Nau el present i futur de la ciutat

  • Gabinet de Premsa
  • 12 de juny de 2018
 
Imatge de la ciutat de les Arts.
Imatge de la ciutat de les Arts.

Hui dimecres, dia 13 de juny, a les 18 hores, l’Aula Magna del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València acull la taula redona ‘La ciutat: present i futur’. El debat, que comptarà amb la presència i la participació de l’alcalde de València, Joan Ribó, i la intervenció dels portaveus de tots els grups municipals: Compromís, PSPV-PSOE, València en Comú, PP i Ciudadanos, és d’entrada lliure i limitat a l’aforament de la sala.

L’acte, que s’emmarca en la programació de Fòrum de Debats del Vicerectorat de Cultura, està organitzat conjuntament amb la Federació d’Associacions de Veïns de València (AAVV), i estarà presentat per la presidenta de l’entitat, Maria José Broseta i el vicerector de Cultura i Esport, Antonio Ariño. 

Després de tres anys de legislatura i en el marc de la XXVIII Setmana Ciutadana, l’AAVV plantejarà als responsables polítics els principals reptes de la ciutat pel que fa a finançament, infraestructures, transport, qualitat de vida, ocupació o serveis. La Federació d’Associacions de Veïns de València va nàixer el 1972 com una Organització no governamental (ONG) per coordinar i aglutinar l’acció de les Associacions de Veïns de la ciutat de València i des de llavors ha esdevingut una eina per fer sentir la veu de la ciutadania davant l’Administració Pública.