Trauma, tracta i prostitució, en els debats de La Nau de la Igualtat

  • Unitat d'Igualtat
  • 24 de setembre de 2019
 
Cartell La Nau de la Igualtat
Cartell La Nau de la Igualtat

La Unitat d’Igualtat va programar per al dilluns dia 23 un nou debat en el qual s'abordarà la tracta, la prostitució i el trauma. L’encontre fou protagonitzat per la psicoterapeuta Ingeborg Kraus. L'acte, organitzat amb motiu de la commemoració dels Dies contra la Tracta i pels Drets Sexuals i Reproductius (23 i 28 de setembre), a l’Aula Magna de La Nau Centre Cultural, comptà amb servei de traducció simultània.

Ingeborg Kraus és una psicoterapeuta alemanya especialista en trauma. Va treballar entre 1995 i 1999 amb víctimes de violació com a arma de guerra de Bòsnia. Des de fa uns anys treballa al seu país com a psicoterapeuta amb víctimes de tracta i prostitució. Amb l'experiència ha arribat a la conclusió que no hi ha diferències entre la tracta de dones i la prostitució.

La conferència, presentada i moderada per la periodista Pilar Almenar s’integra en el cicle ‘La Nau de la Igualtat’ que es presenta com un espai on polemitzar sobre els elements de debat claus en el pensament feminista, amb la finalitat d'avançar per aconseguir posicions més consensuades que afavorisquen la lluita i les conquestes socials en matèria d'igualtat. 

L’entrada és gratuïta i l’aforament limitat.
 

Més informació: