Els treballs del programa Aprenentatge-Servei es presenten en unes jornades aquest dimecres

  • Gabinet de Premsa
  • 17 d’octubre de 2018
 
Logo
Logo

La Biblioteca de Ciències ‘Eduard Boscà’ ha acollit aquest dimecres les II Jornades d’Aprenentatge-Servei Universitari. Organitzades per la xarxa UVApS pretenien mostrar a tota la comunitat universitària les diferents accions i projectes d’innovació educativa que fa el col·lectiu universitari en diferents centres i diferents estudis. Les accions d’Aprenentatge-Servei són una dinàmica de treball mitjançant la qual l’alumnat pot aprendre coneixements i millorar competències relacionades amb els seus estudis al temps que el seu esforç es traduïx en algun tipus de servei a la societat.

La Universitat de València, a través del Servei de Formació Permanent i del Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius, promou aquesta dinàmica de treball i el resultat es mostrarà en aquestes jornades.

L’encontre ha començat a les 9:30 hores amb una visita guiada al nou Museu d’Història Natural. A continuació tindrà lloc la inauguració. A les 11 hores s'han presentat els pòsters i a les 13 hores hi ha hagut una taula redona i la cloenda. L’exposició dels pòsters es quedarà en la mateixa biblioteca del Campus de Burjassot-Paterna fins el 31 d’octubre.