Tres alumnes valencians participaran en la fase nacional de l’Olimpíada Espanyola de Matemàtiques

  • Gabinet de Premsa
  • 26 de febrer de 2018
 
Els guanyadors de la fase local de l'Olimpiada Matemàtica
Els guanyadors de la fase local de l’Olimpíada Matemàtica.

Dimarts passat, 20 de febrer, es van lliurar els Premis de la LIV Olimpíada Matemàtica Espanyola en la seua fase local. Els guanyadors han sigut Félix Moreno Peñarrubia (IES l’Eliana), Leonardo Costa Lesage (Col·legi Santa Creu de Mislata), Héctor Sanchis Pérez i Andrés Gutiérrez Jaime (Col·legi Alemany de València), Juli Carrión Abad (IES Clot del Moro de Sagunt) i Pablo Molina Enguídanos (Escoles Sant Josep Jesuïtes de València). El lliurament es va realitzar a l’ETS d’Enginyeria de l’Edificació de la Universitat Politècnica de València.

A més dels premis rebuts, Félix Moreno Peñarrubia, Leonardo Costa Lesage i Héctor Sanchis Pérez participaran en la LIV Olimpíada Espanyola de Matemàtiques, que tindrà lloc els dies 15 a 17 de març al Campus de Las Lagunillas de la Universitat de Jaén.

La Delegació per a la Incorporació a la Universitat de València concedeix una beca d’ajuda a l’estudi, dotada amb 1.000 €, a l’estudiantat guanyador que es matricule en el primer curs en una titulació de grau de la Universitat de València.

Un total de 78 alumnes de batxillerat de centres públics i privats de la província de València van participar en aquesta fase local de la LIV Olimpíada Matemàtica Espanyola que es va celebrar el passat 19 de gener. La prova està organitzada conjuntament per la Universitat de València i la Universitat Politècnica de València.
 

Més informació: