La Tuna Femenina de Medicina, premiada en el Certamen Internacional de Tunes d’Eindhoven

  • Gabinet de Premsa
  • 1 d’octubre de 2019
 
Les integrants de la TFMV celebrant el seu premi.
Les integrants de la TFMV celebrant el seu premi.

La Tuna Femenina de la Facultat de Medicina i Odontologia de la Universitat de València (TFMV) ha aconseguit el premi al Millor Passabars i Ronda en el XIII Certamen Internacional de Tunes d’Eindhoven celebrat els passats 20, 21 i 22 de setembre.

L'esdeveniment, que congrega durant un cap de setmana en un mateix espai a 13 Tunes de diferents països i té un ampli reconeixement dins del món de les Tunes, ha sigut el primer d'aquestes característiques en què les universitàries valencianes han tingut l'oportunitat de competir.

Les guanyadores del premi a Millor Passabars i Ronda també van obtindre mencions especials en els premis de millor solista i van ser terceres en puntuació general en l'escenari ja que van contagiar de la seua alegria a les persones que assistien a l'esdeveniment. L'agrupació afirma que ara només són capaces de pensar en quin serà la seua següent destinació. Les integrants de l'estudiantina afirmen que són una demostració que les tradicions de la universitat espanyola són compatibles amb l'avanç dels temps.