El Twitter de la Universitat arriba als 60.000 seguidors

  • 22 de novembre de 2018
 
Twitter

El compte de la Universitat de València a la xarxa social Twitter ha superat els 60.000 seguidors, un indicador clau del dinamisme de la comunitat universitària i la referència en que s’ha convertit aquesta xarxa.

El Twitter de la Universitat de València (@UV_EG) continua creixent i ja ha superat els 60.000 seguidors durant aquest mes de novembre. Gràcies a aquesta xarxa social, els seguidors de la Universitat es mantenen informats de primera mà de totes les novetats rellevants de la institució, tant en l’àmbit d’estudis i recerca com en cultura, notícies institucionals o la vida als campus universitaris.

La immediatesa del Twitter, una de les seues característiques principals, ha permès als seus usuaris conèixer de manera ràpida i directa alguns dels esdeveniments més importants dels últims mesos com la Medalla de la Universitat a l’anterior rector Esteban Morcillo o els avisos climatològics i les incidències que s’han patit arran de les últimes pluges.

A més el compte de la Universitat permet la participació activa dels seus usuaris, que troben respostes de forma rapida i directa a moltes de les qüestions més freqüents.

Arxivat en: