Una conferència de Josep L. Barona inicia els actes del centenari de l’Institut d’Alimentació de Tòkio

  • Gabinet de Premsa
  • 2 de desembre de 2019
 
Josep Lluís Barona
Josep Lluís Barona

El catedràtic d’Història de la Ciència de la Universitat Josep Lluís Barona ha pronunciat la conferència anual de l’Institut Nacional d’Higiene i Alimentació de Tokio. Barona ha parlat sobre ‘Nutritional Policies in Japan (1916-1945). The international impact of Tadasu Saiki and the Imperial State Institute of Nutrition’ (Polítiques nutricionals en Japó (1916-1945). L’impacte internacional de Tadasu Saiki i l’Institut Imperial de Nutrició). La conferencia ha iniciat els actes de celebració del centenari de l’institut japonés.

Entre 2016 i 2020 Josep L. Barona ha estat nomenat professor visitant de l'International Research Organization for Advanced Science and Technology (IROAST, Kumamoto, Japó), on participa en activitats científiques i acadèmiques que busquen introduir la història de la ciència en els estudis de postgrau al país nipó i enfortir els lligams amb la Universitat de València. Així, Barona, que ha investigat sobre els inicis de la fisiologia de la nutrició i les polítiques alimentàries al Japó entre les guerres mundials, és convidat cada any a realitzar cursos i conferències en el país asiàtic.

Imatges:
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies