Una jornada analitza els reptes i les oportunitats de la dona en l’entorn digital

  • Unitat de Cultura Científica i de la Innovació
  • 26 de novembre de 2020
 
Imagen de la noticia

La Càtedra de Bretxa Digital de Gènere i la Unitat d’Igualtat de la Universitat de València participen en les jornades “ComMujeres. Reptes i oportunitats de la dona en l’entorn digital. Trencant bretxes”, aquest dijous 26 de novembre. Es tracta de la col·laboració amb el projecte ComMujeres. Comunicació Digital i Gènere, pertanyent a la Càtedra d’Estudis de Gènere de la Universitat de Valladolid.

Aquest acte s’emmarca dins de les activitats organitzades per la Universitat de València amb motiu del #25N, Dia Mundial contra la Violència de Gènere.

En les conferències es tractarà la situació de la dona en el sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) i les possibilitats de futur, d’emprenedoria tecnològica i social, i de com aquests elements poden ser de gran ajuda per a donar unes possibilitats d’ocupació a la dona i reduir així el risc de sofrir violència de gènere.

La presentació de l’acte, a les 11.30 hores, serà a càrrec de Silvia Rueda, directora de la Càtedra de Bretxa Digital de Gènere de la Universitat de València i de Teresa Gema Martín, directora del projecte ComMujeres. Martín, directora de la Càtedra d’Estudis de Gènere de la Universitat de Valladolid, també pronunciarà la conferència “La dona davant la realitat tecnològica digital. Bretxes i oportunitats”.

També hi participaran Yanna Franco, de la Universitat Complutense de Madrid, amb “Perspectiva de Gènere en la robòtica i la IA. Una anàlisi des de la comunicació” i Margarita Albors, presidenta de la Fundació Social Nest, amb “Reptes i oportunitats en l’emprenedoria tecnològica femenina”.

 

Sessió en línia oberta al públic en https://go.uv.es/CJrnkW3

Programa complet: https://ir.uv.es/f6Md4q2

Els vídeos de les jornades es publicaran en el canal de YouTube de la Càtedra: https://go.uv.es/gencatic/youtube

Imatges:

Arxivat en: