Una jornada examina les noves polítiques de foment de l’economia social

  • Unitat de Suport als Instituts Tarongers
  • 2 de desembre de 2019
 
María José Vañó, directora de IUDESCOOP.
María José Vañó, directora de IUDESCOOP.

L’Institut Universitari d’Investigació en Economia Social, Cooperativisme i Emprenedoria (IUDESCOOP) celebra el dimecres 4 de desembre la jornada “La nova generació de polítiques de foment de l’economia social”, que ha sigut patrocinada per la Facultat d’Economia i compta amb la col·laboració de CIRIEC-España.

La direcció científica de la jornada, que tindrà lloc a la sala Ignasi Villalonga de la Facultat d’Economia, està a càrrec dels professors Teresa Savall i Rafael Chaves, del Departament d’Economia Aplicada. La jornada està dirigida a estudiants del Grau d’Economia (assignatura economia social) i de l’itinerari d’economia pública, així com als estudiants del Màster d’Economia Social, interessats en iniciatives que tracten de solucionar problemes socials i que conjuminen esforços de l’Administració Pública i de les entitats socials.

L’objectiu d’aquesta jornada, expliquen els organitzadors, és “posar de manifest, a partir de testimonis privilegiats, diferents iniciatives que s’han anat implementant a Espanya a nivell territorial. Per això, comptarà amb ponents de diferents territoris espanyols en els quals s’han desenvolupat polítiques de suport a l’economia social (Catalunya, Galícia, Madrid, València), a més de comptar amb una intervenció inicial d’un expert en la matèria de l’àmbit acadèmic que aportarà informació relativa al context espanyol en general”.

La inauguració, prevista per a 9.30 h. estarà a càrrec de José Manuel Pastor, degà de la Facultat d’Economia; María José Vañó, directora de l’Institut d’Investigació IUDESCOOP; i Teresa Savall, co-directora del Màster en Economia Social (Cooperatives i ENL), que també participarà en la sessió de clausura (14.00 h.) al costat de José Luís Montsó, director de CIRIEC-España i Rafael Chaves, director del Programa de Doctorat en Economia Social.

Més informació: