La Universitat acull un congrés internacional sobre màrqueting i comercialització

  • Gabinet de Premsa
  • 2 de setembre de 2020
 
La professora Marta Frasquet, presidenta del congrés
La professora Marta Frasquet, presidenta del congrés

El Departament de Comercialització i Investigació de Mercats de Facultat d’Economia ha acollit els dies 1 i 2 de setembre el V Congrés d'Investigadors Europeus en Distribució Comercial (CERR2020), que se celebrava per primera vegada a Espanya.

El congrés, amb el lema ‘Transformant els canals minoristes en l'era digital: perspectives de màrqueting i operacions’, estava presidit per la professora Marta Frasquet i organitzat amb la col·laboració amb ADEIT-Fundació Universitat Empresa. Un total de 92 investigadores i investigadors líders en l'àrea de la distribució comercial, tant d'universitats espanyoles, com europees i asiàtiques debatiren les implicacions de la digitalització per a les empreses de la distribució comercial, la tendència a la omnicanalitat, els canvis en les maneres de comprar, i els reptes logístics i tecnològics de la venda online.

CERR és una associació d'investigadores i investigadors en distribució comercial liderada pels professors Cristoph Teller, Xavier Brusset i Herbert Kotzab.

Més informació: