La Universitat acull el Debat de les Eleccions Generals a València organitzat per Cadena SER

  • Gabinet de la Rectora
  • 15 d’abril de 2019
 
Candidats i candidates en els seus atrils

La Sala Matilde Salvador del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València ha acollit aquest dilluns el primer debat de les candidatures per València a les eleccions generals, organitzat per Cadena SER.

Els candidats i candidates cap de llista dels cinc principals partits han debatut sobre la situació actual i les propostes de les candidatures que lideren a la província de València en el procés d’eleccións a Corts Generals que tindrà lloc el proper diumenge 28 d’abril de 2019.

Organitzat per Cadena SER, aquest debat s’ha celebrat a les 10 hores d’aquest matí a la Sala Matilde Salvador del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València, una sala versàtil i especialment equipada i orientada a acollir activitats escèniques que ja va ser seu, el passat divendres, del primer debat de les eleccions autonòmiques que se celebraran el mateix dia que les generals, per primera vegada en la història valenciana.

Belén Hoyo pel PP, José Luís Ábalos pel PSPV-PSOE, Maria Muñoz per Ciudadanos, Joan Baldoví per Compromís i Héctor Illueca per Unides Podem han debatut al llarg de poc més d’una hora en un debat que ha estat moderat pel director regional de Cadena SER a la Comunitat Valenciana Bernardo Guzmán.

El debat s’ha pogut seguit a través de les diferents emissores de Cadena SER a la província de València, per l’aplicació per a dispositius mòbils de la ràdio i la seua web. El senyal de ràdio i de televisió ha estat realitzat pel Taller d’Audiovisuals (TAU) de la Universitat de València, que compta amb una dilatada experiència en la retransmissió d’actes i esdeveniments, incloent debats electorals.

A l’igual que en debats anteriors, la graderia de la Sala Matilde Salvador ha estat ocupada per diferents autoritats, entre elles el President de Les Corts Valencianes, síndics de grups parlamentaris, diputades i diputats autonòmics i provincials, els líders de les organitzacions sindicals i empresarials valencianes i membres de les candidatures que concorren a les eleccions, així com per diferents directors i representants de mitjans de comunicació de la Comunitat Valenciana.

Una vegada més, la Universitat de València ha proporcionat als mitjans de comunicació valencians en directe aquest senyal d’àudio i vídeo.

Pot accedir a la crònica de Cadena SER sobre aquest debat seguint aquest enllaç.

 

 

Imatges:

Arxivat en: