La Universitat agilita la matrícula de les darreres places dels màsters oficials

  • Gabinet de la Rectora
  • 10 d’octubre de 2018
 
Darreres places màsters

Fins al 31 d’octubre hi ha de termini per a poder matricular-se en alguns dels postgraus oficials de la Universitat de València que encara disposen de vacants.

La Universitat de València ha obert la preinscripció per a poder inscriure’s en les darreres places dels màsters oficials 2018-2019. A més, el procés s’ha facilitat per agilitar la matrícula. En quatre senzills passos es realitza el procediment: es tria el màster, es lliura la documentació, es notifica l’admissió i es matricula al centre corresponent.

Dins d’aquesta mecànica de facilitar el procés, els i les alumnes interessades en un postgrau rebran la contestació a la seua sol·licitud en un termini de 24 hores, reduint al màxim el temps d’espera. També continuen obertes diferents vies de contacte, com formularis i xarxes socials, per tal de resoldre qualsevol dubte.

L’oferta de postgraus vacants és molt extensa, amb més de 60 màsters dividits en les diferents branques del coneixement humà: arts i humanitats, ciències, ciències de la salut, enginyeria i arquitectura i ciències socials i jurídiques.

Durant el curs passat, més de 15.000 alumnes es matricularen als postgraus oficials. La Universitat compta amb més de 10.000 convenis signats amb empreses de diferents àrees per a la realització de pràctiques professionals. D’altra banda, es disposa de màsters amb connexió amb més 60 programes de doctorat, per si es desitja continuar la formació en un doctorat de la Universitat. 

Els màsters oficials són una opció perfecta per totes i tots els alumnes que volen aprofundir en els coneixement adquirits a un grau universitari i així poder adquirir majors habilitats i competències per a enfrontar-se a un mercat laboral cada vegada més competitiu i exigent. 

Per a més informació, es pot consultar el web de Darreres Places del Màsters Oficials