La Universitat, campiona autonòmica de vela i pilota

  • 23 de març de 2017
 
Equip de vela

Un intens i llarg matí però amb un resultat excel·lent per a la Universitat de València, que es va proclamar ahir campiona autonòmica de vela al Reial Club Nàutic de Calp, el mateix que acollirà el Campionat d’Espanya Universitari (CEU) del 9 al 12 de maig sota els auspicis de la Universitat.

Ja ho va preveure el seleccionador de l’equip de vela, Juan Calvo: ell esperava que la Universitat, amb les seues dues tripulacions, acabara en el Top 3 per segon any consecutiu. “Anàvem amb molt bon nivell i la veritat és que esperàvem fer podi amb els dos vaixells”, digué.

I la Universitat torna ara amb la seua primera tripulació invicta a casa, amb l’or, la classificació per a competir en el CEU i, a més, com a amfitriona de la competició universitària nacional.

La tripulació vencedora, que també va guanyar en les competicions internes, va estar comandada per Ramón Portolés, patró del vaixell, i la van integrar Javier Martínez, Miguel Cebolla, Javier Dusmet i Pau Xirivella. El segon vaixell, que no es va poder classificar per a la final, el va liderar Francisco Alcázar (patró) i el van completar Juan Álex Parlatay, Rosa Contell, Agustín Llopis i Helena Escrivá.

Campions absoluts de pilota valenciana
D’altra banda, el CADU de pilota valenciana, també disputat ahir al poliesportiu de l’Eliana, es va saldar amb la victòria absoluta per a la Universitat de València. Així, van guanyar l’equip d’escala i corda, amb Puchol II, Sala i Manel; Ana Belén, Andrea i Mónica en raspall femení; Sacha, Guillermo i Marcelo en frontó; i Ricardo, Néstor i Noelia van quedar subcampions de raspall masculí.